Koliko je samo vremena trebalo da prođe kako bih bila spremna za ozbiljnu promenu u životu.
Puno, baš puno.

Jako mlada sam počela da radim, želeći da pokažem šta sve mogu i koliko me interesuje marketing. Stalno sam istraživala, učila i nesprestano tragala za novim izazovima.

Nove firme, nove atmosfere, novi ljudi, novi izazovi. I tako godinama. Stalno dokazivanje da nešto može još bolje, još brže.

I onda posle dvadeset i kusur godina provedenih u velikim korporacijama na poslovima marketinga i komunikacija, i puno neprespavanih noći zbog prevelike odgovornosti da korporativni projekti na kojima radim budu uspešni, odlučila sam da ostatak vremena posvetim sebi, radeći ono što volim, na način koji me motiviše i sa ljudima koji me inspirišu.

Ni sama nisam bila svesna šta je to što me ispunjava i čemu želim da se posvetim. Posle toliko različitih vrsta poslova i znanja koje pokriva mnoge oblsti, tešto je bilo fokusirati se na nešto što će me potpuno obuzeti. Ali, uspela sam.

Nedavno sam osnovala agenciju za marketing – ADAM studio (Art Design Applicable Marketing) i okupila mlade ljude koji su željni da rade na kreativnim projektima. Puni entuzijazma, počeli smo da radimo na promociji ADAM-a i uživali gradeći naš prvi značajan projekat koji će okupiti veliki broj profesionalaca iz struke.

Svesna da danas mnogi žele da svoje poslovanje unaprede u oblasti marketinga, odlučila sam se za široku lepezu usluga koje nudimo, počevši od grafičnog dizajna i kreiranja marketing kamapanja, preko digitalnog marketinga, do organizacije različitih događa, ali i nezaobilazne edukacije i konsaltinga.

Odlučiti se na ovakav korak u ovim okolnostima znači hrabrost ili ludost, ali ja sam rešila da svima pokažem da ukoliko zaista veruju u svoje ideje i spremni su da se žrtvujete za njih, uspeh garantovano dolazi.

Počelo je odlično. Idemo dalje u nove pobede.