Dragi prijatelji,

Sa ponosom ističemo da je na DISRUPT AWARDS i ove godine stigao ogroman broj vrhunskih prijava, za projekte iz različitih oblasti, koji se mogu svrstati u DISRUPT.

Na dodeli nagrada, koja je odražana u ponedeljak 1. aprila 2024. godine, proglašeni su finalisti i pobednici.

ČESTITAMO!

Finalisti i pobednici DISRUPT AWARDS 2023

U nastavku možete pogledati detaljnije informacije o DISRUPT konkursu.

Osnovna pravila

Pravilnik DISRUPT konkursa sadrži sve potrebne informacije o načinu organizovanja, rokovima, kategorijama, elementima prijave i sistemu žiriranja.

Pravilnik DISRUPT konkursa

Kako da se prijaviš?

Procedura prijave radova sadrži sve potrebne informacije i detaljno razrađene korake, od početne registracije, preko pojašnjenja za popunjavanje opisa projekta, do apikacije preko online forme.

Procedura prijave radovaForma za opis projekta

Registracija

Popunjavanjem registracione forme iskazujete želju za učešćem u DISRUPT konkursu, kako biste izvršili finansijski deo obaveze (kotizacija po prijavi iznosi 9.900 dinara), dok se prijava radova vrši putem ONLINE forme koja se nalazi u nastavku.

Registracija

ONLINE PRIJAVA

A sada ono najznačajnije online prijava koja sadrži polja sa osnovnim podacima i mesto za ubacivanje popunjenog word ili pdf dokumenta (do 3.000 karaktera) sa opisom projekta (obavezni delovi: strategija i ciljevi; kreativnost i inovativnost; alati i kanali komunikacije; postignuti rezultati) i mestom za opciono ubacivanje ppt ili pdf prezentacije (do 15MB) ili linka ka filmu.
Formu za opis projekta (sa obaveznim elementima) možete preuzeti OVDE.

Online Prijava
Ukoliko iz bilo kog razloga niste uspeli da ubacite opis, prezentaciju ili video možete sve materijale spakovati u jedan folder i putem wetransfer.com poslati na office@adamstudio.rs

Žiri